Kingcruiser
De KingCruiser is een Dutch Quality motorjacht, met een prachtige lijn. Sportief en robuust.Een ontwerp dat is ontstaan in nauwe samenwerking met Hans Alma. Kenmerkend is het grote, open achterdek, dat samen met de ruime kajuit veel mogelijkheden geeft. Een ideale boot voor een duiktocht of een vistrip op de Noordzee. Of voor een lange vaarvakantie met familie of vrienden.
"Een ontwerp voor actieve genieters van het water"

Dat is basis. Verder is het aan u als klant om samen met eigenaar Egbert van Veen een motorjacht te bouwen met de door u gewenste snelheid, indeling en afwerking. “De klant bouwt met mij zijn KingCruiser, net zoals je met een architect of aannemer een eigen huis bouwt. Daarvoor inventariseer ik uitgebreid de wensen. Dan kom je samen tot een optimaal schip. We houden contact van ontwerp en bouw tot na de aflevering.”

De KingCruiser is leverbaar in drie modellen van verschillende afmeting.

De Kingcruiser 42, CE-categorie B. De 32 is een slag kleiner en de grotere 52.Voor de stalen halfglijder zijn snelheden van 25-30 km/u mogelijk ( uitvoering in corten staal behoort ook tot de mogelijkheden). Mogelijk is een planerende versie in aluminium die 60 km/u vaart. Een uitvoering zonder flybridge, met een lagere doorvaarthoogte, de ZF behoort ook tot de mogelijkheden.

Uniek is de opvallende vormgeving en ruimte-indeling. Zo heeft u vanuit de salon door de grote pui uitzicht op het ruime open achterdek en het water.

Het open achterdek en de grote binnenruimte bieden samen letterlijk en figuurlijk de ruimte. Voor duiken, hengelsport, zwemmen en surfen. Voor een dagtocht of een vaarvakantie, met vrienden of als groepscharter.
De vrij in te delen binnenruimte is groot. In de romp is bovendien plaats voor één tot drie hutten en twee tot zes bedden. De inrichting en afwerking is geheel vrij: van eenvoudig tot superluxe."
Een ontwerp voor actieve genieters van het water!

De Kingcruisers zijn leverbaar in div. stadia:
Casco - Tecnisch vaarklaar - Compleet!
Foto Impressie

Hieronder vind u een impressie van de Kingcruiser 42. Klik op de foto voor een groter formaat.